Aloita NFL-kausi bonuksen merkeissä!

NFL-kauden käynnistymisen kunniaksi tarjoamme 5 €:n ilmaisvetobonuksen sunnuntain NFL-peleihin! Hallitseva Super Bowl -mestari Denver Broncos kohtaa Carolina Panthersin huippujännittävässä ottelussa Denverissä.
promopage-630x210

  • Tee ennen vähintään 25 €:n veto Panthers–Broncos-peliin ennen pelin alkua, niin bonus aktivoituu.
  • 5 €:n ilmaisvetobonus lisätään tilillesi.
  • Kun bonus on lisätty tilillesi, voit käyttää 5 €:n ilmaisvetobonuksen sunnuntain NFL-peleihin.
  • Seuraa sunnuntaina NFL-pelejä!

Käy Whitebet Nyt

Päästäkseen, yhteensä 25 € tai enemmän tulee pelata millään markkinoilla ennen ottelun torstain peli välillä Carolina Panthers ja Denver Broncos täyttäviä panos on sijoitettava yhtenä vain, mitään vetoja tai liikevaihtoon lukien kerrannaiset ei lasketa. Ajot veto pitää sijoittaa vähintään kertoimella 1,5. Vain ennen ottelua markkinoilla laskea, mikä tahansa veto asetetaan in-play markkinoilla eivät täytä. 5 € ilmaiseksi varaajan bonus maksetaan tileille seuraavana päivänä.

5 € ilmaiseksi varaajan bonus täytyy kierrättää 11 kertaa vähintään kertoimella 1,5. 5 € ilmaiseksi varaajan bonus koskee vain suoraan akkuihin, muita permutaatioista ei ole voimassa, ja ratkaistaan häviäjiä. Suurin voittojen 500 € per asiakas, per 5 € ilmaiseksi akulla bonus. Bonusrahat on voimassa 30 päivää. ts Panostaminen vaatimuksen on täytyttävä kyseisessä ajassa tai bonus raukeaa. Voit käyttää tätä bonustarjouksen kerran per henkilö, IP-osoite ja kotitalouksien. Bonusta ei voi yhdistää muihin bonus sisällä urheiluvedonlyönti, joten jos on toinen bonus aktiivinen tätä bonusta ei voida väittää tai aktivoitunut. Huomaa, että et voi nostaa tai siirtää rahaa toiselle tuotteena Whitebet ennen panostusvaatimukset on täytetty. Jos haluat menettää bonus menetät bonus ja rahaa saama bonus tai liitetty bonus kokonaan.

Julkaistu kohteessa Kampanjat