Benevento – Crotone

Benevento vs CrotoneBeneventoCrotone

2018-02-18

 

Benevento – Crotone -ottelun esikatselut

Benevento ja Crotone välinen ottelu pelataan 2018-02-18. Tämä Serie A ottelu alkaa 14:00 GMT. Valmentaja R. De Zerbi luotsaama joukkue on napannut 1 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas Crotone on voittanut 1 pelin viidestä.

Edellisissä Benevento ja Crotone kohtaamisissa Benevento on saanut 0 kotivoittoa, kun taas Crotone voittanut 0 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • Benevento:
  • Crotone:

Benevento – Crotone keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen Benevento and Crotone -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
2017-09-24 Crotone 2 – 0 Benevento
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan Benevento vs Crotone H2H -sivua.

Benevento vs Crotone ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.63 3.10 2.85 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 2.65 2.85 2.85 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun Benevento – Crotone -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet Benevento – Crotone -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi Benevento vs Crotone -peliin?

Julkaistu kohteessa Serie A Merkitty: ,