Betwayn Ilmaisvetoklubi

Osallistu kampanjaan ja lyö viikon aikana vähintään 25 € edestä kolme valintaa (tai enemmän) sisältäviä yhdistelmävetoja mihin tahansa lajiin, niin me annamme sinulle 10 € ilmaisvetobonus. Minimipanos vedolle/vedoille: 25 € (tai vastaava, katso alla olevasta valuuttataulukosta). Annettavien Ilmaisvetojen arvo yhteensä: 10 € (tai vastaava, katso alla olevasta valuuttataulukosta). Vetojen on oltava ratkaisu aikavälillä lauantai klo 02:00 – seuraavan viikon lauantai klo 01.59, jotta ne laksetaan mukaan kampanjaan. Vetoja ei voi siirtää viikosta toiseen, vaan tämä kampanja käynnistyy uudelleen joka lauantai klo 02.00.

Kampanjassa mukana olevat asiakkaat saavat Ilmaisvetonsa kahdessa eri erässä:
5 € (tai vastaava, katso alla olevasta taulukosta) Ilmaisveto annetaan lauantaina klo 14.00, ja se on käytettävissä seuraavan viikon maanantaihin klo 14.00 saakka.
5 € (tai vastaava, katso alla olevasta taulukosta) Ilmaisveto annetaan seuraavan viikon maanantaina klo 16.00, ja se on käytettävissä perjantaihin klo 16:00 saakka.

 

Käy Betway Nyt

Tähän kampanjaan kelpaavat kaikki markkinat paitsi tehostetut kertoimet ja Betwayn boostit. Vedot, jotka sisältävät esports-valintoja eivät oikeuta ja kelpaa Ilmaisvetoklubiin. Vedon/vetojen on oltava vähintään kolmevalintaisia yhdistelmävetoja. Vedon/vetojen kerroin on oltava vähintään 3.00. Tällä viitataan yhdistelmävedon yhteiskertoimeen, eikä yksittäisiin valintoihin. Jos yhdistelmävedon yksi kohde päättyy ratkaisuun ‘’Void’’ (mitätöity) tai ‘’Push’’ (siirretty), veto voi silti lukeutua mukaan tähän kampanjaan, jos se vain pysyy vähintään triplana ja täyttää kaikki muut ehdot.

Julkaistu kohteessa Kampanjat