Brighton & Hove Albion – Stoke City

Brighton & Hove Albion vs Stoke CityBrighton & Hove AlbionStoke City

2017-11-20

 

Brighton & Hove Albion – Stoke City -ottelun esikatselut

Brighton & Hove Albion ja Stoke City välinen ottelu pelataan 2017-11-20. Tämä Valioliiga ottelu alkaa 20:00 GMT. Valmentaja C. Hughton luotsaama joukkue on napannut 2 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas Stoke City on voittanut 2 pelin viidestä.

Edellisissä Brighton & Hove Albion ja Stoke City kohtaamisissa Brighton & Hove Albion on saanut 0 kotivoittoa, kun taas Stoke City voittanut 0 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • Brighton & Hove Albion:
  • Stoke City:

Brighton & Hove Albion – Stoke City keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen Brighton & Hove Albion and Stoke City -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan Brighton & Hove Albion vs Stoke City H2H -sivua.

Brighton & Hove Albion vs Stoke City ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.42 3.15 3.40 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 2.35 3.30 3.30 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun Brighton & Hove Albion – Stoke City -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet Brighton & Hove Albion – Stoke City -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi Brighton & Hove Albion vs Stoke City -peliin?

Julkaistu kohteessa Valioliiga Merkitty: ,