D-Men Challenge

Kulunut syksy on ollut NHL:n kulta-aikaa. Olemme nähneet huippuluokkaista peliä suomalaispelaajilta ja menneet pelit eivät ole varmasti jättäneet ketään kylmäksi. Nyt on aika ottaa katsaus tulevaan NHL:n huippupuolustajien mukana.

Jos Anaheim Ducksin Sami Vatanen, San Jose Sharksin Brent Burns, Montreal Canadiensin Shea Weber, Nashville Predatorsin P.K. Subban, Ottawa Senatorsin Erik Karlsson tai Buffalo Sabresin Rasmus Ristolainen tekee maalin, saat 5€. Voit saada viikossa jopa 25€!
cp_dmen_challenge

  • Osallistu kampanjaan klikkaamalla alla olevaa painiketta.
  • Lyö vetoa 25€:lla Expektin NHL-vedoissa viikon aikana.
  • Saa 5€ jos puolustaja tekee maalin. Voit saada viikossa enintään 25€.

Käy Expekt Nyt

Kampanja on voimassa asiakkaille, joilla on Expekt-tili. Jokaisen asiakkaan tulee osallistua tilillään kampanjan kotisivulla. Lyö vetoa 25€:lla viikon aikana. Saa 5€:a, jos puolustaja tekee maalin. Voit saada viikossa enintään 25€.

Hyväksytyn vedon tulee olla live tai ennen liveä tehty veto, single- tai moniveto, jonka kerroin on vähintään 1.50. Asiakkaan tulee lyödä veto NHL-pelissä voimassaoloaikana. Jos asiakas tekee monivedon, kertoimen tulee olla enemmän kuin 1.50. Vain hyväksytyt vedot lasketaan tähän kampanjaan. Järjestelmävetoja ja system-vetoja ei hyväksytä.

Aika: perjantaista klo 00.00 seuraavaan torstaihin klo 23.59 joka viikko. Asiakas saa 5€ bonuksen jokaista Sami Vatasen, Brent Burnsin, Shea Weberin, P.K. Subbanin, Erik Karlssonin ja Rasmus Ristolaisen tekemää maalia kohti kampanjan aikana. Enintään 25€n vedonlyöntibonus maksetaan asiakkaan tilille viikossa. Bonus maksetaan asiakkaan tilille seuraavana perjantaina siitä, kun veto on asetettu.

Julkaistu kohteessa Kampanjat