Futistupla

Valitse haluatko tällä viikolla 10 euron vai 25 euron ilmaisvedon futikseen. Lyö sen jälkeen futistupla ja potkaise ilmaisvetosi maaliin. Liity mukaan valitsemalla joko 10 € tai 25 € ilmaisveto. Valinta tulee tehdä jokaisella kampanjaviikolla. Lyö vähintään kahden jalkapallokohteen (min kerroin 1.50/kohde) veto valitsemasi tarjouksen osoittamalla panoksella. Saat heti ilmaisvedon, joka tulee käyttää jalkapallokohteisiin sunnuntaihin kello 23:59 CEST mennessä.

Futistupla1) 10 € ilmaisveto: lyö vähintään 20 € veto, jossa on vähintään kaksi jalkapallokohdetta, joiden kertoimet ovat 1.50 tai suurempia.

 

2) 25 € ilmaisveto: lyö vähintään 40 € veto, jossa on vähintään kaksi jalkapallokohdetta, joiden kertoimet ovat 1.50 tai suurempia.

 

Käy Betsson Nyt

Kampanja alkaa maanantaina 8.7. ja päättyy sunnuntaina 29.9.2019 klo 23:59 CEST. Kampanja on avoinna kaikille Betssonin asiakkaille Suomesta. Voit valita vain yhden tarjouksen jokaisella kampanjaviikolla (maanantai 00:00 CEST – sunnuntai 23:59 CEST). Valintaa ei voi muuttaa kesken kampanjaviikon. Sinun tulee valita tarjous ennen palkintoon oikeuttavan vedon lyömistä. Valinta tulee tehdä jokaisella kampanjaviikolla. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi. Nettovoitot tulee kierrättää vedonlyönnissä yhden kerran 60 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissämme. Jos kierrätysehtoa ei ole täytetty 60 päivän kuluessa, kaikki ilmaisella livevedolla ansaitut voitot mitätöidään.

Julkaistu kohteessa Kampanjat