Getafe – Deportivo Alavés

Getafe vs Deportivo AlavésGetafeDeportivo Alavés

2017-11-18

 

Getafe – Deportivo Alavés -ottelun esikatselut

Getafe ja Deportivo Alavés välinen ottelu pelataan 2017-11-18. Tämä Primera División ottelu alkaa 12:00 GMT. Valmentaja José Bordalás luotsaama joukkue on napannut 1 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas Deportivo Alavés on voittanut 2 pelin viidestä.

Edellisissä Getafe ja Deportivo Alavés kohtaamisissa Getafe on saanut 0 kotivoittoa, kun taas Deportivo Alavés voittanut 1 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • Getafe:
  • Deportivo Alavés:

Getafe – Deportivo Alavés keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen Getafe and Deportivo Alavés -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
2017-10-24 Getafe 0 – 1 Deportivo Alavés
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan Getafe vs Deportivo Alavés H2H -sivua.

Getafe vs Deportivo Alavés ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.80 3.50 4.90 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 1.75 5.00 5.00 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun Getafe – Deportivo Alavés -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet Getafe – Deportivo Alavés -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi Getafe vs Deportivo Alavés -peliin?

Julkaistu kohteessa Primera División Merkitty: ,