Hoffenheim – RB Leipzig

Hoffenheim vs RB LeipzigHoffenheimRB Leipzig

2017-12-02

 

Hoffenheim – RB Leipzig -ottelun esikatselut

Hoffenheim ja RB Leipzig välinen ottelu pelataan 2017-12-02. Tämä Bundesliiga ottelu alkaa 14:30 GMT. Valmentaja J. Nagelsmann luotsaama joukkue on napannut 1 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas RB Leipzig on voittanut 3 pelin viidestä.

Edellisissä Hoffenheim ja RB Leipzig kohtaamisissa Hoffenheim on saanut 0 kotivoittoa, kun taas RB Leipzig voittanut 0 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • Hoffenheim:
  • RB Leipzig:

Hoffenheim – RB Leipzig keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen Hoffenheim and RB Leipzig -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
2017-01-28 RB Leipzig 2 – 1 Hoffenheim
2016-08-28 Hoffenheim 2 – 2 RB Leipzig
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan Hoffenheim vs RB Leipzig H2H -sivua.

Hoffenheim vs RB Leipzig ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 3.10 3.55 2.23 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 2.95 2.25 2.25 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun Hoffenheim – RB Leipzig -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet Hoffenheim – RB Leipzig -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi Hoffenheim vs RB Leipzig -peliin?

Julkaistu kohteessa Bundesliiga Merkitty: ,