Huddersfield Town – West Bromwich Albion

Huddersfield Town vs West Bromwich AlbionHuddersfield TownWest Bromwich Albion

2017-11-04

 

Huddersfield Town – West Bromwich Albion -ottelun esikatselut

Huddersfield Town ja West Bromwich Albion välinen ottelu pelataan 2017-11-04. Tämä Valioliiga ottelu alkaa 15:00 GMT. Valmentaja D. Wagner luotsaama joukkue on napannut 1 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas West Bromwich Albion on voittanut 0 pelin viidestä.

Edellisissä Huddersfield Town ja West Bromwich Albion kohtaamisissa Huddersfield Town on saanut 0 kotivoittoa, kun taas West Bromwich Albion voittanut 0 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • Huddersfield Town:
  • West Bromwich Albion:

Huddersfield Town – West Bromwich Albion keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen Huddersfield Town and West Bromwich Albion -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan Huddersfield Town vs West Bromwich Albion H2H -sivua.

Huddersfield Town vs West Bromwich Albion ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 2.75 3.00 3.05 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 2.60 2.85 2.85 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun Huddersfield Town – West Bromwich Albion -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet Huddersfield Town – West Bromwich Albion -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi Huddersfield Town vs West Bromwich Albion -peliin?

Julkaistu kohteessa Valioliiga Merkitty: ,