Maalibonus Palaa Ryminällä

Redbetin legendaarinen maalibonus tuo vedonlyöntiin jälleen huikean lisäelementin! Kasvojenkohotuksen sun muiden paranteluiden läpikäyneen maalibonuksen uusi tuleminen tietää vedonlyöjille lisää toimintamahdollisuuksia. Hyppää mukaan maalibonushulinoihin etsimällä maalibonus-ottelu, valitse puolesi ja lyö vähintään 10€ arvoinen 1X2-veto. Jok’ ikinen tiimisi tekemä maali tietää sinulle 2€ ilmaisvetobonus!

Maalibonus Palaa Ryminällä-me redbetillä tiedämme erittäin hyvin, että kun se oma suosikkijoukkue sattuu taistelemaan voiton itselleen, fiilis ei voisi olla parempi. Kun lyöt vetoa suosikkisi puolesta, jännitys nousee himmeisiin sfääreihin. Mietihän kuinka kihelmöivää on, jos sattuisit saamaan jokaisesta kannattamasi joukkueen maalista palkinnon? Mistään muusta kuin tästä ei maalibonuksessamme ole kyse
-jos suosikkijoukkueesi tekee maalin, sinut palkitaan. Olipa kyseessä voitto, häviö tai tasapeli

Käy Redbet Nyt

Kaikki ilmaisvedot maksetaan jokaisen viikon tiistaina. Vedon oltava oikeaa rahaa ja 10 euron single. Vedot tai voitot muilla vetotyypeillä eivät päde. Vedon on oltava kertoimeltaan vähintään 1.8. Jokainen maalibonus-maali tuo pelaajalle 2€ ilmaisvedon. Vain valitut joukkueet koskevat maalibonusta. Vain etukäteen tehdyt vedot ovat voimassa. Pelin ollessa käynnissä ei voi enää saada maalibonusta. Kaikki ansaitut ilmaisvedot maksetaan kootusta kokonaismäärästä per peli / viikko. Enimmäisbonus, joka maksetaan per asiakas on 10€ ottelua kohden.

Julkaistu kohteessa Kampanjat