Mestarien liigan riskitön live-veto

Jos onni ei suosinut tiistain live-vedoissa, voit lyödä riskittömästi vetoa keskiviikon Mestarien liigan otteluissa.

984x270_fi

  • Osallistu kampanjaan klikkaamalla alla olevaa painiketta.
  • Lyö live-veto mssä vain tiistain Mestarien liigan otteluissa
  • Jos tiistain vedonlyönnistä ei tule voittoja, ensimmäinen live-vetosi missä vain keskiviikon Mestarien liigan otteluissa on riskitön.

Käy Expekt Nyt

Käyttöehdot tulee lukea yhdessä yleisten sääntöjen ja ehtojen kanssa. Kampanja on saatavilla vain niille asiakkaille, joilla on tili Expektillä. Asiakkaiden tulee osallistua kampanjaan tilinsä kautta kampanjasivulla. Asiakkaan tulee kirjautua sisälle ja lyödä hyväksytty veto vähintään kerran tiistaina sekä kerran riskitön veto seuraavana keskiviikkona missä vain Mestarien liigan lohkossa, joka pidetään tiistain 13.9 ja keskiviikon 7.12 välillä. Hyväksyttyjen vetojen tulee olla live single-vetoja minimikertoimella 1.50 ja vähintään 20€ panoksella missä vain tiistaina pidettävässä Mestarien liigan ottelussa ja lohkossa. Hyväksytyn riskittömän vedon tulee olla live single-veto missä vain Mestarien liigan lohkossa.

Vain hyväksytyt vedot lasketaan tähän kampanjaan. Mitätöityjä ja järjestelmävetoja ei hyväksytä. Jos asiakkaan hyväksytty veto ja riskitön hyväksytty veto häviävät, ensimmäinen hyväksytyn riskittömän vedon panos maksetaan takaisin asiakkalle vedonlyöntibouksena. Asiakkaan tilille maksetaan enintään 20€ bonus tai muu samassa valuutassa. Bonukset toimitetaan asiakkaan tilille 24 tunnin sisällä siitä, kun hyväksytty riskitön veto on asetettu. Yleisissä säännöissä ja ehdoissa sijaitsevat urheiluvedonlyönnin säännöt vaikuttavat bonuksen käyttöön. Jos pelaaja haluaa bonuksen käteisenä, hänen tulee pelata bonussumman määrä kuusi kertaa minimikertoimella 2.00.

Julkaistu kohteessa Kampanjat