NFL 5€ riskitön veto!

Katso NFL-kierrosten aikataulu & nappaa 5€ riskitön veto! Klikkaa itsesi tarjoukseen sisään yläpuolelta kerran kauden aikana & betsaa mihin tahansa kierroksen otteluun vähintään 10€, niin saat seuraavalle kierrokselle käyttöösi 5€ riskittömän vedon! Voit käyttää tarjouksen missä tahansa kertoimien kohteessa.
image-1

 

Riskitön veto on käytössä seuraavalle kierrokselle aina torstaista klo 18:00 lähtien ja aktivoitavissa aina kierroksen loppuun.

Käy Unibet Nyt

Kun lyöt vetoa NFL:stä jollakin kierroksella vähintään 10€ edestä, niin saat seuraavalle kierrokselle käyttöösi 5€ riskittömän vedon. Esim. Jos lyöt vetoa 1. kierroksella 10€ edestä, niin saat riskittömän 5€ vedon käyttöösi 2. kierroksen otteluihin.Riskitön veto on käytössä seuraavalle kierrokselle aina klo 18:00 lähtien ja aktivoitavissa aina kierroksen loppuun. Kierrosten pelien ajat voivat vaihdella.

Riskitön veto pitää aktivoida erikseen ”Bonustarjoukset” -osiosta. Vain ensimmäinen vetosi aktivoinnin jälkeen on riskitön. Riskittömään vetoon liittyy omat säännöt ja ehdot, jotka hyväksyt aktivoidessasi riskittömän vedon. Riskittömän vedon säännöt ja ehdot löytyvät tarjouksen alta ”Bonustarjoukset” -osiosta. Lue lisää riskittömän vedon käytöstä kyseisistä säännöistä ja ehdoista. Aktivoimalla tarjouksen hyväksyt riskittömän vedon säännöt ja ehdot. Unibet pidättää oikeuden perua tarjouksen tai muuttaa sitä minä aikana tahansa. Yleiset Unibetin säännöt ja ehdot ovat voimassa.

Julkaistu kohteessa Kampanjat