Rankkaripalautus

Me kaikki tiedämme tunteen, kun veto häviää puolustuksen virheen tai huonon tuomariratkaisun vuoksi. Tällä kaudella me maksamme kaikki häviävät vedot takaisin, jos ottelussa tuomitaan rangaistuspotku. Voimassa seuraavissa vetokohteissa: Ensimmäinen/viimeinen maalintekijä, tulosveto, puoliaika/täysi aika, Scorecast tai mikä tahansa Wincast.

Kuinka se toimii?

lyö vähintään 5 euron ennakkoveto johonkin yllämainittuun vetokohteeseen
– saat panostamasi summan takaisin aina 100 euroon asti, jos ottelussa tuomitaan rangaistuspotku

– mukana olevat futisliigat: Valioliiga ja Mestarien liiga
– panos maksetaan takaisin 48 tunnin kuluessa

 

Käy Unibet Nyt

Tarjoamme lisäksi kilpailukykyiset kertoimet kaikkiin huippuliigoihin ja Unibet TV:stä streameja Euroopan liigoihin: mm. La Liga, Ligue 1, Serie A ja Bundesliga.

Tarjous koskee mistä tahansa Mestarien liigan ja Englannin Valioliigan otteluista lyötyjä vetoja. Mestarien liigan osalta palautukset koskevat kilpailun lohkovaihetta. Mestarien liigan karsinnat eivät ole mukana kampanjassa. Unibet suosittelee -kohteilla tai tehostetuilla yhdistelmillä ei voi saada palautusta. Vain 5 € tai isommalla panoksella lyödyt vedot aina 100 € asti palautetaan. Pienemmällä panoksella tehdyt vedot eivät oikeuta palautukseen. Tulosveto, puoliaika/täysi aika, ensimmäinen/viimeinen maalintekijä, Scorecast ja Wincast oikeuttavat palautukseen, jos veto on tehty ennen ottelua ja häviää. Palautukset koskevat otteluita, joissa on tuomittu rangaistuspotku (kun 90 minuuttia on pelattu). Lisäaikaa tai rangaistuspotkukilpailua ei huomioida. Tulosvedon palautukset koskevat vain vetoja, jotka on lyöty tulosvetokohteisiin (varsinainen peliaika). Palautukset eivät koske puoliajan tulosvetokohteita. Ensimmäinen maalintekijä ja viimeinen maalintekijä viittaavat pelaajaan, joka tekee ottelun ensimmäisen tai viimeisen maalin. Omia maaleja ei huomioida.

Julkaistu kohteessa Kampanjat