Real Betis – Girona

Real Betis vs GironaReal BetisGirona

2017-11-25

 

Real Betis – Girona -ottelun esikatselut

Real Betis ja Girona välinen ottelu pelataan 2017-11-25. Tämä Primera División ottelu alkaa 17:30 GMT. Valmentaja Quique Setién luotsaama joukkue on napannut 2 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas Girona on voittanut 3 pelin viidestä.

Edellisissä Real Betis ja Girona kohtaamisissa Real Betis on saanut 1 kotivoittoa, kun taas Girona voittanut 0 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • Real Betis:
  • Girona:

Real Betis – Girona keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen Real Betis and Girona -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
2015-02-21 Real Betis 2 – 1 Girona
2014-09-21 Girona 1 – 3 Real Betis
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan Real Betis vs Girona H2H -sivua.

Real Betis vs Girona ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.98 3.65 3.70 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 1.95 3.70 3.70 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun Real Betis – Girona -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet Real Betis – Girona -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi Real Betis vs Girona -peliin?

Julkaistu kohteessa Primera División Merkitty: ,