SPAL – Internazionale

SPAL vs InternazionaleSPALInternazionale

2018-01-28

 

SPAL – Internazionale -ottelun esikatselut

SPAL ja Internazionale välinen ottelu pelataan 2018-01-28. Tämä Serie A ottelu alkaa 11:30 GMT. Valmentaja L. Semplici luotsaama joukkue on napannut 1 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas Internazionale on voittanut 0 pelin viidestä.

Edellisissä SPAL ja Internazionale kohtaamisissa SPAL on saanut 0 kotivoittoa, kun taas Internazionale voittanut 0 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • SPAL:
  • Internazionale:

SPAL – Internazionale keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen SPAL and Internazionale -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
2017-09-10 Internazionale 2 – 0 SPAL
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan SPAL vs Internazionale H2H -sivua.

SPAL vs Internazionale ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 5.50 3.95 1.62 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 4.75 1.65 1.65 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun SPAL – Internazionale -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet SPAL – Internazionale -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi SPAL vs Internazionale -peliin?

Julkaistu kohteessa Serie A Merkitty: ,