Torino – Benevento

Torino vs BeneventoTorinoBenevento

2018-01-28

 

Torino – Benevento -ottelun esikatselut

Torino ja Benevento välinen ottelu pelataan 2018-01-28. Tämä Serie A ottelu alkaa 14:00 GMT. Valmentaja W. Mazzarri luotsaama joukkue on napannut 1 voittoa viidestä viime pelistä, kun taas Benevento on voittanut 2 pelin viidestä.

Edellisissä Torino ja Benevento kohtaamisissa Torino on saanut 0 kotivoittoa, kun taas Benevento voittanut 0 pois peleistä.

Odotettavissa on maaleja kummankin joukkueen pelaajilta, keskiarvo on yli 0.8 tehtyä maalia / ottelu. Alla lista pelaajista, joita kannattaa pitää silmällä:

  • Torino:
  • Benevento:

Torino – Benevento keskinäiset tulokset

Seuraavasta taulukosta voit tarkistaa neljän edellisen Torino and Benevento -tapaamisen tulokset::

Päivämäärä Tulokset
2017-09-10 Benevento 0 – 1 Torino
n/a n/a
n/a n/a
n/a n/a

Jos olet kiinnostunutjokaisen joukkueen keskinäisistä tuloksista ja liigatilastoista, suosittelemme katsomaan Torino vs Benevento H2H -sivua.

Torino vs Benevento ennusteet & todennnäköisyydet

Kuten voit nähdä yllä olevasta H2H-taulukosta ja jokaisen joukkueen viiden edellisen kokoonpanosta, voimme laskea ottelun mahdollisen tuloksen todennäköisyyden.

Ennusteemme tälle ottelulle on:

Katso alla olevat todennäköisyydet suositelluille vaihtoehdoille ja bonuksille:

Bookie 1 X 2 Bonus
unibet 1.44 4.60 7.00 €100 + €10 mobiili
betsafe €100 bonus
redbet 1.45 6.50 6.50 €100 bonus

*Otathan huomioon, että ylläolevat todennäköisyydet olivat voimassa tämän artikkelin julkaisuajankohtana. Todennäköisyydet saattavat vaihtua artikkelin kirjoittamisesta siihen, kun Torino – Benevento -peli alkaa. Jos jonkun vedonlyöntipaikan kohdalla ei ole todennäköisyyksiä, tiedon keräämisessä on ollut ongelma. Klikkaa ”Bonus Button” -painiketta vieraillaksesi operaattorin sivuilla, josta saat ajankohtaiset todennäköisyydet Torino – Benevento -peliin..

Mitkä ovat kommenttisi ja ennustuksesi Torino vs Benevento -peliin?

Julkaistu kohteessa Serie A Merkitty: ,