Veikkausliiga

Veikkausliiga- Suomi. Suomalainen Veikkausliiga on jalkapallon korkein sarjataso, jossa pelaa 12 parasta suomalainen joukkuetta. Kausi alkaa huhtikuussa ja päättyy seuraavan vuoden lokakuussa.

Veikkausliigan sijoitukset

[insert_php] $html = ””; $url = ”http://www.soccerstats247.com/RankingswFormRssWidget.aspx?langId=11&leagueId=1529&groupName=”;$xml = simplexml_load_file($url); $description = $xml->channel->item->description; $html .= ”$description”; echo $html; [/insert_php]

Suomalainen Veikkausliiga on yksi Euroopan ja maailman korkeatasoisimmista jalkapallokisoista. Voit katsoa lisää Valioliigan tilastoja osoitteessa SoccerStats247.com, joka tarjoaa myös tietoa pelatuista peleistä, maalintekijöistä, joukkueiden kokoonpanoista, yli/alle -peleistä ja paljon muuta. Kaikki käytettävissä oleva tieto on hyödyllistä, kun tutkitaan vanhoja tuloksia ja lasketaan tulevien pelien mahdollisia tuloksia ja saadaan näin ennusteita urheiluvedonlyönnin käyttöön.

Suosittelemme, että luotat tilastolliseen tietoon lyödessäsi vetoa, sillä se auttaa välttämään yleisimpiä virheitä kuten emotionaalisia tekijöitä.

Viimeisimmät Veikkausliigan ennusteet

Oulu - KTP

Oulu vs KTPOuluKTP

2023-09-29 - Veikkausliiga

 

VPS - Inter Turku

VPS vs Inter TurkuVPSInter Turku

2023-09-29 - Veikkausliiga

 

Ilves - Mariehamn

Ilves vs MariehamnIlvesMariehamn

2023-09-27 - Veikkausliiga

 

HJK - Honka

HJK vs HonkaHJKHonka

2023-09-27 - Veikkausliiga

 

SJK - HJK

SJK vs HJKSJKHJK

2023-09-24 - Veikkausliiga

 

Inter Turku - KuPS

Inter Turku vs KuPSInter TurkuKuPS

2023-09-23 - Veikkausliiga