Eilisen Ennusteet

Voit helposti tarkistaa eilisen ennusteet tältä sivulta ja verrata niitä tuloksiin, jolloin saat selkeämmän kuvan UrheiluvedonlyontiAMin vedonlyöntivinkkien voittomarginaaleista. Pyrimme olemaan avoimia otteluennusteiden tulosten suhteen ja siksi emme tee niihin muutoksia julkaisemishetken jälkeen. Tällä sivulla oleva listaus eilisen ennusteista tekee helpoksi tarkistaa menneet vinkit ja katsaukset.

Eilisen urheiluvedonlyöntiennusteet

Helsinki Seagulls vs Karhu Basket 🏀 2024-04-18 – Korisliiga  

Philadelphia 76ers vs Miami Heat 🏀 2024-04-18 – NBA  

Erlangen vs Leipzig 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Flensburg-H. vs SC Magdeburg 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Fuchse Berlin vs Kiel 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Goppingen vs HSG Wetzlar 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Hamburg vs Gummersbach 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

HBW Balingen-Weilstetten vs Bergischer 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Lemgo vs Hannover-Burgdorf 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Rhein-Neckar vs MT Melsungen 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Eisenach vs Stuttgart 🤾 2024-04-18 – Bundesliiga  

Miksi tarjoamme eilisenkin vedonlyöntivinkit?

Kuten jo mainitsimme, haluamme olla avoimia vedonlyöntivinkkiemme osalla. Voit lukea ne jo päiviä ennen itse otteluita ilmaiseksi, mutta lisäksi voit verrata tämän sivun urheiluennusteita lopullisiin tuloksiin. Siten lukija voi paremmin ymmärtää, mitkä olisivat olleet annettujen vedonlyöntivinkkien tuotot. Tarkista tällä sivulla oleva ennuste ja vertaa sitä eilisen jalkapallotulokseen, tai muun listatun lajin tulokseen.

Olivatko vedonlyöntivinkit taattuja?

EIVÄT, eikä sinun tule luottaa keneenkään, joka väittää antavansa ennusteilleen takuut. Se johtuu yksinkertaisesti siitä tosiasiasta, etteivät urheiluennusteet voi olla 100 %:n tarkkoja, jollei ottelutulosta ole sovittu ennakkoon. Päivittäin näemme yllätyksiä jopa otteluissa, joiden vetojen olisi luullut olevan varmoja. Urheiluvedonlyönti on ja pysyy uhkepelinä, ja pääoman menetyksen riski on todellinen. Siksi suosittelemme, että pelaat vain rahoilla, jotka sinulla on varaa menettää. Jos käytät vedonlyöntiin enemmän kuin sinulla on varaa menettää, haethan apua BeGambleAware.orgin kaltaisilta järjestöiltä.

Nämä ennusteet on tarjottu 1X2-markkinoille. Mitä muita vedonlyöntivinkkejä tarjoatte?

Erikoistumme 1X2-vetomarkkinoihin, sekä eräiden lajien osalla koti-/vieras-vaihtoehtoon. Jos kaipaat muita vedonlyöntiennusteita, esimerkiksi koripallon yli/ali tai tenniserän voittajan, tarkistathan stats247.comin asianmukaiset sivustot.