Urheiluvedonlyönnin bonukset

Vedonlyöntisivustot tarjoavat säännöllisesti erilaisia bonuksia uusille ja olemassa oleville pelaajille. Uusien pelaajien bonukset on suunnattu käyttäjille, jotka eivät ole vielä rekisteröityneet ja kokeilevat palveluja ja vedonlyöntiä. Olemme koonneet alle listan bonuksista, joita luotettavat ja suositellut vedonlyöntisivustot tarjoavat.

Bonusehdot:

  • Talletusbonus – talletusbonus on käteisbonus, joka täsmätään ensimmäiseen talletukseesi. Bonus on yleensä joku prosentti ensimmäisestä talletuksesta, jolla on yleensä maksimisumma. Jos vedonlyöntipaikka tarjoaa 100% jopa 50$ asti ja talletat 25$, saat ylimääräisen 25$ bonuksen; jos talletat 50$, saat ylimääräisen 50$ bonuksen; jos talletat 70$, saat 50$ bonuksen. Talletusbonuksissa on tietty kierrättämisvaatimus kuten x kertaa kokonaistulot ja veikkaaminen minimitasolla ennen kuin voit lunastaa bonuksen tai voitot, jotka olet saanut käteisbonuksesta. Katso tarkemmat kierrättämisvaatimukset vedonlyöntipaikasta.
  • Ilmaisvetobonus – ilmaisvetobonus on käteisbonus, joka täsmätään ensimmäiseen vetoosi. Bonus on yleensä tietty prosentti ensimmäisestä vedostasi, maksimisummaan asti. Jos vedonlyöntipaikka tarjoaa 100% jopa 20$ ilmaisvetobonuksen, teet talletuksen ja teet ensimmäisen 10$ vedon, saat toiset 10$ käytettäväksi toiseen vetoon. Jos talletat ja teet 20$ vedon, saat ylimääräisen 20$ käytettäväksi toiseen vetoon; jos talletat ja teet 30$ vedon, saat 20$ bonuksen käytettäväksi toiseen vetoon. Ilmaisvedot ovat yleensä vain bonus, joilla voit tehdä toisen vedon – jos voitat vedon, jonka olet tehnyt bonusrahalla, panosta ei palauteta voittoihisi.
  • Riskitön ilmaisveto – riskitön ilmaisvetobonus on käteisbonus, joka täsmätään ensimmäiseen vetoosi. Bonus on yleensä 100% ensimmäisestä vedostasi maksimisummaan asti. Ilmaisvetobonuksen ja riskittömän ilmaisvedon ero on se, että riskittömässä ilmaisvedossa käteisbonus käynnistyy vain, jos häviät ensimmäisen vedon. Jos teet talletuksen ja teet 20$ vedon ja hävitä, vedonlyöntipaikka palauttaa panoksesi bonuksena. Jos voitat ensimmäisen vetosi, et saa bonusta. Sitä tarkoittaa tässä yhteydessä riskitön.
  • Panosbonus – panosbonus on käteisbonus, joka täsmätään ensimmäiseen talletukseesi ja bonus tarjotaan panoksena. Bonus täsmätään yleensä ensimmäiseen talletukseesi maksimisummaan asti. Se on yhdistelmä talletusbonusta (ensimmäisen talletuksen summan mukainen bonus) ja ilmaisvetoa (bonus tarjotaan ilmaisvedon muodossa). Jos talletat 50$, saat ylimääräisen 50$ bonusvedon, huolimatta ensimmäisestä vedosta, jonka teet omalla rahallasi. Panosbonus saatetaan jakaa useisiin erillisiin vetoihin, joten tarkista bonuksen ehdot vedonlyöntipaikasta.
  • Reload-bonus – reload-bonus on käteisbonus, joka täsmätään peräkkäisiin talletuksiin. Bonus toimii samalla tavalla kuin talletusbonus, mutta bonusraha kohdistuu ensimmäisen talletuksen lisäksi myös muihin talletuksiin.

Bonuskoodit (kutsutaan myös kampanjakoodeiksi tai tarjouskoodeiksi) ovat koodeja, joita eri vedonlyöntipaikat tarjoavat ajoittain. Urheiluvedonlyönnin bonuskoodeja voidaan käyttää tilin rekisteröitymisen yhteydessä tai kun jo olemassa olevien tilien käyttäjät saavat erikoisbonuksia. Urheiluvedonlyönnin bonuskoodien lista löytyy osoitteesta removed.com.