Lisäaikavakuutus

Unibetin 90+ lisäaikavakuutus takaa palautuksen 50€ asti, jos Valioliigan, La Ligan tai Mestarien liigan otteluissa nähdään maaleja lisäajalla! Palautukset maksetaan aina 48h kuluessa ottelusta, jossa lisäaikamaali nähtiin. Voimassa ilman erillistä rekisteröintiä: suosittelemme pistämään vakuutuksen merkille betsatessasi. Huomioi, että vakuutus on voimassa vain yllä mainituissa kohteissa ja ennen otteluita tehdyissä vedoissa.

Mistä ja miten saat palautuksen alkaen Unibet?

Kaikista ennen otteluita tehdyistä 5€ – 50€ Tulosveto, Täysaika & puoliaika (Halftime & Fulltime), Ensimmäinen maalintekijä (First Goalscorer) ja viimeinen maalintekijä (Last Goalscorer) -kohteista voi saada palautauksen, jos betsatuissa otteluissa tehdään maali lisäajalla 90 minuutin jälkeen.

 

Käy Unibet Nyt

Vakuutuukseen pitää rekisteröityä, jotta vedoista voi saada palautuksia. Vakuutus on voimassa jalkapallossa: Mestarien liiga, Englannin Valioliiga & Espanjan La Liga. Vetoja palautetaan 50€ asti. Tätä korkeampia panoksia ei palauteta. Matalin palautus on 5€, jota matalammat panostukset eivät ole mukana tarjouksessa. Tehostetut kertoimet eivät ole mukana lisäaikavakuutuksessa. Kaikista Oikea tulos (Correct Score), Täysaika/puoliaika (Halftime/Fulltime)(kohde jossa lyödään vetoa molemmista, ei pelkästään puoliaika tai täysiaika), Ensimmäinen maalintekijä (First Goalscorer) ja viimeinen maalintekijä (Last Goalscorer) -kohteista voi saada palautauksen. Muista vetokohteista ei saa palautuksia. Vain Pre Match -kertoimiin tehdyistä vedoista ennen otteluiden alkua voi saada palautuksen. Live-vedot eivät ole mukana tässä tarjouksessa.

Julkaistu kohteessa Kampanjat